Snelkoppeling maken op het bureaublad: Rechtermuistoets op bureaublad klikken en kiezen voor "nieuw - snelkoppeling":

Nu kan je via je bureaublad inloggen op Ceres / Toppix:

Computer: ceres.agrovision.nl

Om te zorgen dat u kan printen en bestanden kan opslaan op uw eigen schijf dient u te gaan naar "opties weergeven - lokale bronnen" en daarna te kiezen om de "printers" aan te vinken en vervolgens via "meer" uw "stations" aan te vinken.

Om te kunnen printen dient u ook de TSPrint te installeren, deze kunt u hier vinden.

Hierna kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord: