"Lijsten zeugenhouderij – Zeugenkaart"

Via selectie bovenaan kan men ingeven dat men bv. Enkel de gespeende zeugen tussen de 0 en 40 dagen wilt zien, dit bevestigen via het groene vinkje rechts. Hierdoor worden de zeugen aangevinkt en kan men via de “ok”-knop de zeugenkaarten onmiddellijk laten printen, via “show”-knop kan men de zeugenkaarten eerst op het scherm bekijken.

Op het tabblad “Layout” kan men kiezen wat men allemaal wilt zien op de kaart: