Via de module “Reserve Copy”kunt u kiezen voor “Reservekopie nemen”.

Bovenaan staat er “Plaats en naam van ZIP bestand”, dit is de aanduiding waar uw kopie opgeslaan wordt.

Opgelet, hier mag NOOIT staan “C:\Cxxxxxxx0001.zip”. Indien er “C:” staat, wilt dit zeggen dat de kopie op uw harde schijf genomen wordt, maar als uw pc crasht bent u deze gegevens kwijt!!

Via het gele mapje kan men navigeren naar uw USB-schijf (dit is altijd E, F, G,...)

Men mag het vinkje “Backup plaatsen op de Backup-server”steeds aanzetten.

Hierdoor wordt een reservekopie bij ons geplaatst waardoor wij jullie ook kunnen helpen bij een pc crash.

Opgelet, niet enkel op onze server vertrouwen! Neem altijd een reservekopie op uw usb-stick en op de backup-server

Bij het op “OK” klikken wordt de reservekopie genomen.