"Zeugen en beren – Inventaris zeugenhouderij – Nieuw"

Bij ingave van de datum gaat Ceres berekenen hoeveel dieren er op die dag aanwezig waren in het bedrijf.

Om te weten welke dieren er in aanmerking komen of hoe Ceres aan de aantallen komt, kan men dubbel klikken op het aantal.

De waarden en gewichten van vorige inventaris kan men overnemen via de prev-knop. Als men de prev-knop gebruikt krijgt men volgend scherm, indien Ceres deze mag gebruiken mag men op “OK” klikken:

Door middel van de “detail”-knop kan men de verdeling van de gespeende biggen ingeven:

Onderaan kan men de voeders invullen via het groene blokje naast “Inventaris voeder”.

Als men in het scherm van “Detail inventaris voeder” op OK klikt, wordt dit ingevuld op de inventaris.

Opgelet, indien men diersoort niet invult, wordt dit niet weergegeven op de inventaris!

Nu is de inventaris klaar en kan men kiezen voor “OK”.