Om lijsten door te mailen dient u eerst een pdf-printer te installeren op uw pc.

Dit kan bvb. CutePDF(www.cutepdf.com), PrimoPDF(www.primopdf.com),Adobe PDF (http://www.adobe.com/be_nl/products/acrobat/print-to-pdf.html) , ...

Als u één van deze printers geïnstalleerd heeft op uw pc kunt u in Ceres of Toppix instellen via “Diverse of Bestand–Printersetup”dat de printer de PDF-printer is.

Hierdoor krijgt u bij het afdrukken van de lijsten de optie om uw lijsten lokaal op uw pc op te slaan. Deze documenten kunt u dan als bijlage aan uw e-mailbericht bijvoegen